Tijdens het Lionsclub Schiphol lezingcircuit van 2016/2017 hebben we donaties ontvangen voor het door ons gesteunde goede doel Biosoepi.

Henk Schots van Lionsclub Schiphol (rechts) en Vincent van Munster van Biosoepi serveren de snert.

Op 27 november 2017 overhandigde president Ton van Deursen een cheque van 250 euro.

Bij BioSoepi, een project van stichting Philia, werken TALENTEN met een beperking in de voorbereiding, keuken en de bediening. Onze sappen, smoothies en soepen worden vers bereid van het lekkerste groente en fruit. We gebruiken veel biologische producten (ook uit de eigen volkstuin), hebben oog voor lokale producten en letten goed op de seizoenen. Het doel van dit project is om deelnemers en buurtbewoners met elkaar te verbinden.

Zie www.biosoepi.nl

President Ton van Deursen overhandigt de cheque aan de medewerkers van Biosoepi