3 april 2020

• Complexe Lean simulatie game die uniek is in Europa
  • Kleinschalig, maximaal 15 deelnemers, maximum leereffect
  • Inclusief “Gemba walk” bij Jetsupport
  • Inclusief lunch en afsluitende borrel
  • Opbrengst van deze dag komt volledig ten bate van de goede doelen van Lions Club Schiphol
  • Datum :                   3 april 2020
  • Tijd :                          van 9.00 tot 17.00. Aansluitend een borrel.
  • Locatie:                   Jet Support Schiphol-oost
  • Kosten :                   € 295,= per deelnemer
  • Inschrijven :           Meld u hier aan voor deze workshop

Waarom Lean ?

Organisaties moeten in steeds kortere tijd en met minder geld hun diensten en producten leveren. Klanten eisen een steeds hogere kwaliteit en snellere levering tegen lagere kosten. “Vandaag besteld, morgen in huis, in één keer goed en zo goedkoop mogelijk”.

Dit lijkt een onmogelijk opdracht. Voor Lean organisaties is dit juist een logisch uitgangspunt.

De kracht van gaming

Het Lean simulatie game bestaat uit een model van een organisatie met verschillende afdelingen die diverse activiteiten uitvoert met een grote variatie. Onderdeel van de game is een administratief en financieel proces zodat de werkelijkheid benaderd wordt.

Aan de hand van Lean principes en de Theory of Constraints wordt het team uitgedaagd om procesverbeteringen door te voeren.

Snel tot actie overgaan, teamwork, experimenteren, reflecteren en leren zijn de belangrijke elementen tijdens deze workshop.

In een dag maakt een team kennis met de belangrijkste Lean principes zoals waarde en verspilling, Just in time, visual management en standaardisatie van werk.

Plezier gegarandeerd !

De Lean simulatieworkshop is behalve uitdagend en leerzaam ook erg leuk om te doen.

Durf jij de uitdaging aan?

Denk je dat jij, samen met de rest van het team, het record kan verbreken?

Meld je dan direct door via onderstaande link

Nadere informatie

Datum :
3 april 2020
Tijd :                        van 9.00 tot 17.00 uur
Locatie:                  Lounge JetSupport, Schiphol-oost
Kosten :                  € 295,= per deelnemer, incl lunch en afsluitende borrel.

Graag zien wij u op deze workshop, wees snel met aanmelden Vol=Vol !!

Meld u hier aan voor deze workshop